Om oss

Din totalleverandør innen gartneribransjen

 

Elceta ble etablert i 1998 med det klare formål å jobbe med salg og service innen gartneribransjen. Dette er en bransje i kontinuerlig utvikling, med mange innovative løsninger som åpner opp for enda mer effektiv, sikker og kostnadsreduserende drift. Det er vårt ønske å bidra til at flere aktører der ute kan dra nytte av teknologiske fremskritt, smartere design og oppleve en forbedring for avlingen og planteveksten. 

Fra våren 1999 ble Elceta forhandler av Priva`s produkter i Norge, og siden da har dette blitt vårt satsningsområde. Vi har også fra starten av vært forhandler og leverandør av spesialmaskiner fra FGM.

Firmaet har i dag 5 ansatte som har god erfaring med installasjon og service på klimastyring og vanningsanlegg. Vi er alltid opptatt av å yte god service, og jobber sammen med deg som kunde for å finne frem til de beste løsningene. Har du behov for service eller feilsøking, kan vi også hjelpe med dette.

Gjennom våre gode samarbeidspartnere er vi også totalleverandør av vanningsanlegg og vanningsutstyr til Gartneribransjen.

Med det rette utstyret på plass, kan du være sikker på at avlingene vokser under optimale forhold! Fortell oss gjerne hva du ønsker hjelp med.

Våre ansatte

Trond Myrhaug

Daglig leder

Dan G. Enerhaugen

Automatiker/Service

Jonas B. Solberg

Automatiker/Service​

Leander Mattisson Paalsgard

Lærling