Våre Samarbeidspartnere

Danvan

Dansk Priva leverandør, som vi samarbeider med på enkelte store prosjekter. Også produsent av GVI gjødselblandere som for eksempel Micro 100 og 200.

Hotraco

Gjennom Hotraco leverer vi computere for litt enklere styring i veksthus, plasttuneller, løk- og potetlager. Vi leverer også relebokser fra dem som kan styre din luke, gardin, pumpe, shunt eller hva det måtte være.

Priva

Vi er leverandør av Priva’s avanserte klima, vannings og energisystemer. Her kan vi lever computere som takler det siste innen veksthusautomasjon. I sortimenter er det også avanserte gjødsel- og vannrensingssystemer samt luftsirkulasjonsvifter.

Javo

Produsent av ulike automatiseringssystemer for produksjon i veksthus som pottemaskiner, big ball tømmere med mer. Vi selger og utfører service på deres maskiner.

FGM

Leverandør av salatbaner, dampekammer, båndanlegg, sprøyter, vaskemaskiner for renner, robotsystemer, kraner med mer, både automatiske og manuelle. Med et stort mekanisk verksted gir dette store muligheter for skreddersydde løsninger for hva kunden måtte ønske.

DVT

Leverandør av vanningsdeler som dryppvanning, microsprinkler, tåkedyser, vanningsautomatikk, gjødselblandere, filtre, pumper, pumpeanlegg og vannsiloer. DVT har også 3 fullautomatiske maskiner for produksjon av dryppslanger, og vi kan da levere skreddersydde dryppslanger etter kundens ønske på forholdsvis kort varsel.

Urbinati

Vi selger, monterer og utfører service på deres sprøytebommer.